Scroll down

Movies

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ARMY BABY

Παραμονές Χριστουγέννων, σε ένα στρατόπεδο κάπου στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Ένα ταξί καταφθάνει έξω από την πύλη και μεταφέρει, ασυνόδευτο, ένα μωρό. Ο ταξιτζής ενημερώνει το φυλάκιο πως η μαμά του μωρού το στέλνει στον μπαμπά του (Ίαν Στρατής) που υπηρετεί την θητεία του. Από εκείνη την στιγμή ξεκινούν όλα...

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

AVATAR: THE WAY OF WATER

Μια δεκαετία σχεδόν μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η νέα ταινία “Avatar: The Way of Water” ξεκινά να μας αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Sully, τα προβλήματά τους και τους αγώνες που κάνουν να παραμείνουν ζωντανοί.


Ν/Α ΛΕΠΤΑ N/A
8/12 ΕΩΣ 14/12 ΣΤΙΣ 19:40

DEVOTION

Το 1950, καθώς ο Ψυχρός Πόλεμος απειλεί την διεθνή ειρήνη, δύο νεαροί πιλότοι, ο Τομ και ο Τζέσι θα φτάσουν στα όριά τους για να γίνουν οι καλύτεροι πιλότοι μάχης, εκπαιδευόμενοι σε τελευταίας τεχνολογίας πολεμικά αεροσκάφη και προετοιμαζόμενοι για την μάχη.

8/12 ΕΩΣ 14/12 ΣΤΙΣ 22:30

DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO

Ο στρατός της Κόκκινης Κορδέλας από το παρελθόν του Goky επέστρεψε με δύο νέα ανδροειδή (Gamma 1 & Gamma 2) που θα αποτελέσουν τη νέα πρόκληση για τον ίδιο και τους φίλους του.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

M3GAN

Η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού. Η M3GAN γίνεται φίλη με την ορφανή ανιψιά της Τζέμα, η φιλία αυτή όμως, θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

OPERATION FORTUNE: RUSE DE GUERRE

Η ιστορία ακολουθεί έναν υπερκατάσκοπο, τον Όρσον Φόρτουν, που προσπαθεί να σταματήσει την αγορά ενός υπερόπλου από έναν εκατομμυριούχο. Στην προσπάθειά του αυτή θα βρει συμμάχους τους καλύτερους πράκτορες και ένα διάσημο αστέρι του Χόλιγουντ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

VIOLENT NIGHT

Μια ομάδα επίλεκτων μισθοφόρων εισβάλλει την παραμονή των Χριστουγέννων σε μια πλούσια οικογενειακή κατοικία και θα κρατήσει ομήρους όσους βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: THE MOVIE (ΜΕΤΑΓΛ)

Ο αγαπημένος μας ήρωας έρχεται στην μεγάλη οθόνη στην πρώτη ελληνική ταινία 3D Animation μεγάλου μήκους. Πολυμήχανος και ετοιμόλογος, o Καραγκιόζης και οι φίλοι του μπλέκουν σε πολλές περιπέτειες.

10/12 ΕΩΣ 11/12 ΣΤΙΣ 17:15

ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

Όταν η Οικογένεια Primm μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Για πρώτη φορά μετά από παραπάνω από μια δεκαετία, η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις.