ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε εδώ για τους κανόνες προσέλευσης στον κινηματογράφο.Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε εδώ για τους κανόνες προσέλευσης στον κινηματογράφο.

Είσοδος με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Σημείωση: Η μειωμένη τιμή των 6€ αναφέρεται σε εισιτήρια παιδικά, φοιτητικά, ανέργων και πολυτέκνων, ενώ σε κάθε από αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να γίνει η επίδειξη του σχετικού ενεργού πάσου κατά την είσοδο σας στον κινηματογράφο.

Η προπώληση των εισιτηρίων για κάθε προβολή σταματάει 15 λεπτά πριν από την ώρα προβολής της.

Πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων εισιτηρίων

- Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση).

- Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Είσοδος με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Η εταιρεία μας

Η εταιρία MOVIETONE δημιουργήθηκε το 2012 στην Χαλκίδα από τους Λευτέρη Συκιώτη και Πάνο Σταυρίδη με σκοπό να διατηρηθεί ζωντανός ο μοναδικός κινηματογράφος στην Χαλκίδα. Με αργά και σταθερά βήματα ο κινηματογράφος ΜΑ.ΓΙΑ ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου και το 2013 εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013. Δείτε αναλυτικά το προφίλ μας πατώντας εδώ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Τηλ: 22210 25 625
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή συμπληρώστε τη φόρμα

Αβάντων 83, 34100 Χαλκίδα

Top of Page